Speltips inför semestern

Nu närmar det sig återigen semestertider och vad är roligare än att kunna spendera restiden med roliga kortspel med vänner & familj? Utöver traditionella kortspel finns även olika spännande kortspel med frågesportsquizar. Ett populärt sådan heter Trivial Pursuit. Kortspelet är fyllt med massa nya aktuella ämnen som utöver underhållningsvärdet även håller dig allmänbildad. Utmana dina nära och kära med detta roliga spel där man kan testa allmän fakta och samtidigt imponera på sitt umgänge! För dem med koll på omvärlden så är Trivial Pursuit definitivt ett spel att rekommendera.
kortspel trivial pursuit

Min egna resa är iaf inbokad och det blir till viss del med tågresande men även vanligt flyg & hotell i sommar. Genom att använda mig av Expedia rabattkoder som jag fick tag på via Kampanjjakt.se lyckades jag spara 400 kr på min bokning av flyg + boende. Jag brukar oftast bila när jag reser genom Europa men just detta år hade jag en något kortare semester och det var därför mer lämpligt med flyg i första hand. Har du fler tips på hur man bäst fördriver tiden under resor? Skriv gärna en rad i kommentarsfältet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>