Nic salter dämpar ditt röksug under semestern

Om du är som jag och försöker lägga ner rökning vill jag tipsa om ett bättre alternativ. När man är ute och reser är det verkligen besvärligt att ha med sig cigaretter överallt som dessutom luktar illa. Numera använder jag istället diskreta och rökfria hjälpmedel i form av vaping podsystem istället. Dessa använder sig av Nic Salter som innehåller nikotin dock inte tobak. Vilket gör att du kan trappa ner på vanliga rökningen och samtidigt kunna få hjälp med att minska nikotinsuget. Nikotinsalter (eller Nic Salter som det även kallas) är en typ av naturlig form av nikotin som urvinns ur tobaksblad. För att sammanfatta det är nic salter e-juicer det mest effektiva sättet att leverera nikotin till din kropp. Ett stort antal gamla rökare anser att nic salter ger en mer tillfredsställande upplevelse. Dessa e-juicer med nikotinsalt är lättare att andas in tack vare deras förmåga att tas upp av kroppen. Detta är en av många anledningar till att fler användare ansluter till podsystem med nic salter jämfört med att fortsätta röka traditionella cigaretter.

Nic salter som ett alternativ till vanlig rökning

En av de stora fördelarna med nic salter är att du kan få den utan tobakssmak och istället med t.ex. mentol som är en storfavorit hos många tidigare rökare. Nu i samband med att mentolcigaretter förbjudits i Sverige är det bra läge att övergå till ett tobaksfritt alternativ och bli av med cigaretter en gång för alla. Till skillnad från övriga mer komplicerade e-cigaretter som kan ta tid att förstå sig på är podsystem mycket lättare särskilt för nybörjare vilket jag själv är. Nicsalt ger dig en lättare start in i vapevärlden som tidigare rökare och funkar bäst med enkla podsystem som blivit populära som startpaket. Podsystem är en relativt ny typ av e-cigarett som är lätta att använda vilket gör dem idealiska för de som inte är erfarna inom vape sedan tidigare.